3 decembrie 2010

Review & Swatch: Revlon Illuminance Cream Shadow

Astazi vreau sa va prezint un produs care imi place, pe zi ce trece, din ce in ce mai mult! Este vorba despre Revlon Illuminante Cream Shadow, nuanta Seashells.


Quad-ul este format din farduri cremoase, primele 2 sunt sidefate iar ultimele 2 sunt mate. Prima nuanta, un roz pal sidefat, mi se pare ca poate fi folosita foarte bine si ca highlight pentru toata fata. Atat prima cat si cea de-a doua nuanta, un alb sidefat, merg perfect ca highlight pentru zona ochilor. Toate patru nuantele, separat, normal, creeaza o baza foarte buna pentru fardul de pleoape.

Fiind cremoase, fardurile se aplica cel mai usor cu degetul si se intind perfect. Ce imi place cel mai mult este ca, atunci cand le folosesc ca baza pentru fardul de pleoape, chiar daca le intind inclusiv in pliul pleoapei, acestea nu se strang si fardul rezista pe toata durata zilei. Normal, folosesc si un primer inainte dar, de exemplu, cand folosesc creionul Jumbo Nyx pot sa folosesc orice primer ca in maxim o ora deja fardul s-a strans in pliu.

Cea de-a treia nuanta, rozul mat, poate fi folosita si ca un blush cremos, un roz discret, pentru persoanele care se inteleg bine cu blush-ul crema (nu este cazul meu). Ultima nuanta, un fel de maro spre gri, ar putea fi folosita si pentru conturare pentru un ten deschis la culoare. Important este ca nuanta este mata.

Swatch

In concluzie, fardurile cremoase, daca nu se strang in scurt timp, sunt foarte utile pentru ca pot fi folosite in multe feluri. Chiar merita sa aveti un astfel de quad in colectia voastra.

Astept parerile voastre la adynas [at] ymail.com!
Bye!

* Produsul a fost primit spre testare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...