28 iunie 2011

Apa termala LRP vs. Vichy


Am fost rugata sa scriu parerile mele despre apa termala asa ca m-am hotarat sa fac aceasta postare in care sa fac un fel de comparatie intre cele doua produse pe care le-am folosit pana acum: apa termala La Roche Possay si apa termala Vichy.


Nu sunt mare fana a apei termale, am avut un tub mare LRP vara trecuta iar acum am un tub mic, de 50 ml, de la Vichy. Vreau sa incep prin a spune ca nu am gasit absolut deloc diferente intre cele doua. Cel mai probabil o sa cumpar din nou LRP deoarece imi inspira mai multa incredere decat Vichy, cu produsele Vichy nu m-am inteles niciodata pe cand LRP au facut minuni pentru tenul meu.

Avand ingrediente minerale, apa termala este un produs care nu are cum sa faca rau pielii. Cel mai des este folosita pentru arsurile solare, pentru vindecarea pielii iritate din cauza epilatului, transpiratiei etc. Eu o foloseam vara trecuta in fiecare zi, pulverizam pe fata si corp dupa plaja pentru a-mi calma pielea si chiar functiona de minune. Nu neaaparat pentru ca aveam pielea iritata dar apa termala este foarte buna pentru a racori pielea si poate fi folosita de cate ori este nevoie, niciodata nu este prea mult.

De asemenea, apa termala mai este buna si in loc de lotiune tonica, dupa demachiere. Pulverizez pe ten, las aproximativ un minut si apoi sterg excesul cu o discheta demachianta.

O alta intrebuintare este ca spray fixator pentru machiaj. Intotdeauna m-am gandit ca daca pulverizez apa pe fata nu o sa fac altceva decat sa imi stric machiajul dar nu este chiar asa. Consider ca apa termala este foarte buna si chiar asa o folosesc si acum pe cea de la Vichy pe care o am. Am aflat acum ceva timp un lucru foarte interesant: machiajul lichid sau cremos se fixeaza cu pudra si machiajul pudra, mineral se fixeaza cu ceva lichid. Am observat ca asa este, un fond de ten lichid cel mai bine se fixeaza cu o pudra pe cand un fond de ten mineral cel mai bine se fixeaza cu apa termala. De asemenea, daca fondul de ten lichid contine pudra, apa termala este mult mai buna pentru fixare decat o alta pudra. Lichidul se amesteca cu pudra din machiaj si inlatura aspectul de masca, tenul pare mai putin incarcat.

Sper ca v-a ajutat aceasta postare. Nu a fost chiar o comparatie intre cele doua ape termale pentru ca nu am gasit diferente intre ele dar v-am spus cum folosesc eu apa termala. Astept sa imi spuneti cum o folositi si voi.

Astept parerile voastre la adynas [at] ymail.com!
Bye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...